OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Action 21 Charleroi  3-3 pen. 1-3 (1-1)

DATUM 30-03-2007

DOELPUNTEN 4’ Chaibai 0-1, 15’ Laarissi 1-1, 24’ Laarissi 2-1, 28’ Chaibai 2-2, 32’ Özcan 3-2 en 35’ Chaibai 3-3.

VERSLAG A21 zette van bij het beginsignaal veel druk. Na vier minuten viel de thuisdefensie bij een hoekschop uit haar opgelegde rol (0-1). Het duurde even voor Hasselt de bakens kon verzetten. Hamza Laarissi kreeg voor zijn 1-1 op het kwartier al een staande ovatie. Laarissi oversteeg voor de rest van de avond het aanwezige talent. Hij leverde een topprestatie en trok in zijn aanpak de ploeg mee. Met voor gevolg dat Charleroi tweemaal achter een achterstand aan holde maar telkens weer langszij kwam. De verlengingen leverden niets op. Met de penalty’s zou zich Action 21 plaatsen omdat doelman Fehrmann twee tienmeters stopte en er eentje tegen het doelhout gekeild werd (1-3).